https://norges-spilleautomaten.com/
7 sins Spilleautomater

7 Sins Slots Anmeldelse

Yggdrasil leverer høy kvalitet på sine spilleautomater og gjerne særegne tema der ingen andre har brukt samme konsept tidligere. 7 Sins fra 2016 innfrir forventningene spillere har til selskapet med flott grafikk, behagelig lydbilde og en tilbakebetalingprosent på hele 96,7! En moderne spilleautomat som er basert på en enkelt oppskrift med 5 hjul, 3 rader og 243 måter å vinne på.

Tema og Spillfunksjoner pa 7 Sins spilleautomater

Seven er lykketallet her, og du vil også få 7 gratis spinn i hoved bonus funksjonen, som inkluderer 7 damer i form av oppsummerte jokere og en progressiv multiplikator som øker til 7x. Dette er en veldig variabel spalte, og du kan vinne opptil 1580x av innsatsen din her. Du har kun 7 symboler i spillet, noe som er ganske uvanlig for en moderne spilleautomat. Nederst har du menyen hvor du finner spinn knappen i midten, “max bet” funksjon og “Autoplay” ved siden av hvor du kan velge alt i fra 10 til 1000 spinn. I tillegg har du 17 innstillinger på innsats fra 2,5 til 1250 kroner per spinn. Alle 20 gevinstlinjer er aktiv under spillet og kan ikke justeres.

banner
SPILL OG VINNER!

Symboler og Bonusfunksjoner

Så forførende og morsom som det kan være, er 7 Sins egentlig ikke et komplisert spilleautomat. I hovedspillet har du wild action Lucky 7 og Double Lucky 7, men for store gevinster trenger du virkelig å aktivere gratisspinn-funksjonen. Det er også muligheten for en ny sjanse hvis du bare får 2 spredere og du kan vinne opptil 158 000 mynter i dette forlokkende sporet fra Play’n Go.

7-symbolet er viltkortet i spillet. Som sådan kan den erstatte alle symbolene som er oppført før, for å hjelpe deg med å lande ekstra vinnende kombinasjoner. Det er også doble sjuere på hjulene, som fungerer som 2 vilt på rad. Dette betyr at kombinasjoner av 7 symboler er tilgjengelige i 7 Sins, noe som gir deg enda flere måter å vinne på. Selve ville kombinasjoner kan være verdt opptil 700 studiepoeng.

Jo flere rader som fylles, jo mer gevinst får du takket være en multiplikator funksjon som kan øke gevinstene 2- 5 ganger innsatsen! Det er ikke uvanlig at man får fylt 2-3 linjer under denne funksjonen. Ellers er det ikke flere funksjoner å holde styr på , alt er veldig lett forståelig og et gjenkjennelig konsept.

Sammendrag

Ovennevnte gevinsttabel er basert på den maksimale innsatsen på $ 100. Uansett kan du antagelig gjette hvorfor dette sporet er så populært blant spillere. Koble denne høye utbetalingen med en RTP på 96,28%, og en maksimal gevinst på 1112x din totale innsats, og du har deg selv et vinnende spor.

Overraskende nok aktiveres funksjonen Second Chance ganske ofte. Og gratis spinn-funksjonen er ikke vanskelig å utløse på grunn av dette. Vi er ganske fornøyde med spillingen av dette sporet i det store og hele. Det er dynamisk, utbetalingene er solide, og satsingen er variert nok til å tilfredsstille oss.

Legg igjen kommentaren
Spill for penger